Nyhetsbrev Januar 2016 – Balkongprosjekt og vindusmaling

Vi er nå ferdig med rehabiliteringen av balkongene. Prosjektets mandat var å rehabilitere balkonggulvene og sette på nye fronter. Samtidig har vi gjennomført maling av himlinger/tak, samt karmer rundt balkongdører og vinduer.

Viktig informasjon

•Har du klager på feil eller mangler på arbeidet gjort av Thorendahl vil styret gjerne høre fra deg. Vi planlegger å gå igjennom mangler og feil for utbedringer. Derfor vil styret gjerne ha informasjon fra deg som beboer. Send oss en mail eller post, med en kort beskrivelse av feilene/manglene, leilighetsnummer og adresse. Legg ved bilde(r) av feilene/manglene.

•Frist for innsendelse av tilbakemeldinger for utbedringer er 07.02.2016

•NB! Det er ikke lov å legge fliser eller lignende direkte på balkonggulvene, da dette kan skade dekkstoffet på balkonggulvene, og kan føre til skader på betong og armering.

Vindusmaling

Vindusmalingen er ferdig. Vi har bedt Thorendahl å samle informasjon om vinduer som burde byttes ut. Styret planlegger å skifte ut ødelagte vinduer i 3. og 4. kvartal 2016.

Spørsmål

Har du spørsmål, ta kontakt med styret, henvendelser sendes skriftlig til: styret@toyenhus.no eller via post: S. 0014, Tøyenhus borettslag, v/OBOS, postboks 6666 St Olavs plass, 0129 Oslo

18.01.2016

Styret Tøyenhus borettslag