Valg av radiator

Det vil bli levert samme type av radiator i samtlige leiligheter- Encon OSF. Det vil ikke være muligheter for å velge alternative radiatorer eller størrelser. Vi vil på forhånd be om at samtlige beboere holder seg oppdatert på den informasjon som styret og vår entreprenør Oslo VVS AS distribuerer fra og med årsskiftet og frem til ferdigstilt arbeid.

Eventuelle spørsmål sendes til styret@toyenhus.no merket med “fjernvarme/radiatorer, adresse leilinr”.

Husk kontaktinformasjon!

Henvendelser vil bli besvart så snart som mulig, men styret tar forbehold om at det kan ta opptil noen uker før vi kan gi svar/beskjed.

Lufting av radiatorer

Det er viktig at alle beboere lufter radiatorene sine nå når radiatoranlegget er blitt slått på. Hvis du ikke har luftenøkkel, kan du kjøpe en i en vanlig jernvarebutikk (f.eks. Jernia) eller låne av vaktmester.

Husk å sjekke brannvarslere og brannslukkere

Røykvarslerens dag er 1. desember og da anbefaler vi at alle bytter batteri i røykvarslerne. Andelseier kan hente 1 stk. batteri hos vaktmester. Husk å prøve røykvarsleren ved å trykke på knappen etter at batteriet er byttet for å være sikker på at batteriet er satt riktig på plass! I denne sammenheng bør også brannslukker bør kontrolleres – og snus opp og ned.

Har du behov for assistanse ved en eventuell evakuering fra leiligheten, ber vi om at du skriftlig melder fra til styret om dette. Merk henvendelse med “Assistanse ved evakuering – navn, tlf.nr, adresse og leilnr.”

Ikke slipp innbruddstyvene inn!

Det har vært noen tilfeller av innbrudd i kjellerarealene i borettslaget. Vi minner samtlige andelseiere om å lukke dørene til trappeoppganger etter seg og ikke slippe inn folk dere ikke kjenner. Ikke la dørene stå åpne lengre en nødvendig.

Kjellerboder

Samtlige andelseiere må merke kjeller -og loftsbod snarest! Du finner 2 stk. lapper med ditt leilighets-nr./bod-nr. i plastmappe på anslagstavlen i din trappoppgang. Andelseier henger selv opp lapper på sine boder!

Sykkelparkering

Andelseiere finner oppmerket og avsatt plass for sykkelparkering i kjellerne rundt borettslaget. Sykler skal kun plasseres på anvist plass grunnet brann -og rømningsvei.

Styret i Tøyenhus ønsker alle en fin 1. advent!