Varsel om økte felleskostnader

Styret besluttet i styremøte 10. november 2020 å øke felleskostnadene med 4 % med virkning fra 1. januar 2021. Eventuelle spørsmål som gjelder selve betalingen av felleskostnader skal rettes OBOS.

 Tenning av grana

Vi tenner lysene på grantreet kl. 17.00 søndag den 29. november. Sofienberg musikkorps spiller julesanger. Det er hyggelig om beboerne ønsker å delta. Det blir dessverre ingen gløggservering i år pga smittevern. Men vi legger ut sangtekster på Facebooksiden slik at alle kan bli med på julesang.

Parkeringsplasser i 2021

Ønsker du å leie parkeringsplass i 2021? Nå er det mulig å søke om leie av parkeringsplasser for 2021. Vi har ledige plasser for bil og MC. Pris er som følger:

MC-plasser:1500 kr per år

Bil plasser: 1000 kr pr/mnd. (De som melder interesse for leie av bilplass før 13. desember får rabattert pris på 900 kr/mnd.)

Det er førstemann til mølla som gjelder. Send e-post til styret@toyenhus.no merket “leie parkeringsplass MC/bil” med regnr, leilnr, adresse, mob.nr.

Tilbud på innglassing av balkong til beboere

Styret har mottatt tilbud fra Basix for levering av balkonginnglassing. Ved samlet bestilling gis det 8% rabatt. Beboere i borettslaget får ellers en kvadratmeterpris på 5290kr ved bestilling av balkonginnglassing fra Basix. Flere beboere har allerede meldt interesse og vil bli kontaktet ifm bestilling, men hvis det er andre som også er interessert må dere ta kontakt med styret snarest på styret@toyenhus.no. I forbindelse med samlet bestilling vil det også sendes søknad til Plan og bygningsetaten for hele borettslaget.

Mvh vaktmester og styret