Dugnad 

Årets dugnad blir lørdag 15. Oktober kl. 12. Det blir som vanlig servering når dugnaden er ferdig. 

Merkede sykler fjernes på dugnaden 

For å frigjøre sykkelparkeringsplasser i bakgården har vaktmester merket alle sykler for å se hvilke som er i bruk og ikke. Sykler som står med merkingen på vil bli satt på lager under dugnaden i høst. Dersom syklene ikke blir etterspurt i løpet av vinteren vil de selges eller gis bort. Har du sykkel stående, sørg derfor for å fjerne merkingen i god tid før dugnaden. 

Mario Kart-turnering.  

Forslaget om Mario Kart turnering er ikke glemt. Følg med på Facebook for oppdatering på tidspunkt.

Dører skal holdes lukket 

For å unngå tyveri eller andre uønskede hendelser, er det viktig at utgangsdørene holdes lukket. Har du behov for å ha døren åpen, heng opp en lapp. 

Oppussing og støy

Det er veldig mye oppussing i leilighetene. Husk at alle endringer i planløsningen må søkes om til styret. Husk også på å overholde stilletidene. Det skal ikke utføres støyende arbeider på kveldstid. Meld gjerne fra til naboer om støyende arbeid på dagtid også, siden mange nå har større grad av hjemmekontor. 

Strømsparing 

Strømprisene er veldig høye for tiden. Oppvarmingen hos oss skjer gjennom fjernvarme, men prisen følger strømprisene og fjernvarmeselskapene er kun forpliktet til å ligge noen % under strømprisen. Vi oppfordrer beboerne derfor til å spare på varmtvannet der det er mulig. Fjernvarmeanlegget skrus normalt på i løpet av september, eller så snart det kommer periode med lave temperaturer. Foreløpig ser det greit ut. Vi forsøker derfor å vente så lenge som mulig. De som har behov for ekstra varme, kan benytte elektrisk oppvarming. Noen er alltid uenig i tidspunktet, men som vi har formidlet før, får beboere som ønsker endring ta det opp på generalforsamlingen.

Rørleggerarbeider

Noen har hatt rørlegger på besøk som trolig har gjort en feil ved montering av blandebatteri. Det fører til at andre får en periode med varmtvann i krana når de skrur på kaldt vann. Egen inspeksjon for å finne feilen meldes særskilt. Meld alltid fra til styret om arbeider som krever rørlegger.

Stikkprøver bad

Vi er i ferd med å plukke ut objekter til stikkprøver av badenes tekniske stand, jf. saken fra generalforsamlingen. De som blir valgt ut får direkte beskjed.

Hilsen vaktmester og styret i Tøyenhus borettslag